tirsdag den 7. juli 2015

Rotary afrejsebriefing

I weekenden har jeg været på Nørgaards højskole i Bjerringbro. Her har jeg været til afrejsebriefing for alle os 193 kommende danske udvekslingsstudenter. Det stod på et stramt program, med workshops, sjove aktiviteter og spændende foredrag, som forberedelse til vores udvekslings år. Det var super hyggeligt, og jeg fik en hel del ud af det. Jeg mødte en masse nye mennesker, og ikke mindst dem jeg skal rejse til Argentina med, samt vores rejseguide. Det var super fedt at møde alle de andre udveksling, da vi alle er i samme situration, hvilke gjorde at det var nemt at snakke sammen og skabe sig nye venskaber.
Vi fik også udleveret vores Rotary blazere, poloshirts, pins, visitkort og flag, så jeg er efterhånden ved at være klar til afgang.

Alt i alt en fantastisk weekend, med søde mennesker, god mad og en masse nyttig info.

Det kan mærkes at det hele kommer tættere og tættere på, jeg har den sidste måned besøgt min Rotary klub nogle gange, og vi er så småt kunne begynde lidt på den praktiske del. Jeg går lige pt. og venter på min Guarantee Form som skal komme fra Argentina. Jeg har indtilvidere været til notar og fået stempel inde på udenrigsministeriet, så nu mangler jeg bare min Guarantee Form, så jeg kan søge visum.

Jeg glæder mig super meget, der er i dag kun 41 dage til afgang!
 






Det store fællesbillede af alle de kommende udvekslingsstudenter!

Det sejeste distrikt 1470 <3

Har i nogle spørgsmål så skriv endelig i kommentaren eller send en mail: julleyoughurt@hotmail.dk